Csak haladóknak!

Állásban haladni: hogyan legyünk haladó álláskeresők, hogyan építsünk fel egy sikeres personal brand-et? Tanácsok, aktualitások csak haladóknak!

2010.12.21. 11:46 smartstaff

A kamatozó munkaerő

A pénz és a munka elengedhetetlen kellékei egymásnak. Ennek viszonylatában döntünk, és rangsorolunk legtöbbször. Nézzük meg: munkakeresésnél mi az, ami az elsődleges érvek között van, a döntésünkben? A pénz, a szolgáltatás ellenértéke, vagy akárhogy nevezhetem, de ez egy súlyos döntő érv. Ha érdekli, hogy mit is jelent a pénz evolúciója, olvasson tovább.

Darwin óta tudjuk, hogy az evolúció mindig a különböző formák versengéséből alakul ki. Az élőlényeket olyan dolgok (a gének) generálják, amelyek önmagukban nem élnek, viszont együttesen, szerencsés módon összeállt csapatokban a legkülönbözőbb fajta élőlényeket képesek kódolni, és megfelelő környezeti feltételek mellett az általuk kódolt élőlények valóban létre is jönnek. Könnyen lehet, hogy az ún. szellemi élet vagy gazdasági élet ugyanazokon a működési elveken, ugyanazon a logikán alapul, mint a biológiai élet.

Az élet különféle formái

Párhuzam fő vonalai az élet néhány különböző formája között:

 

 

 

 

 

Te milyen gazdasági lényt akarsz feljeszteni ?
Minek szeretnél a részese lenni?

A döntés Rajtad áll!

Forrás: Mérő László - A pénz evolúciója

Szólj hozzá!

Címkék: munka aktualitások


A bejegyzés trackback címe:

https://csakhaladoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr272529924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása