Csak haladóknak!

Állásban haladni: hogyan legyünk haladó álláskeresők, hogyan építsünk fel egy sikeres personal brand-et? Tanácsok, aktualitások csak haladóknak!

2010.12.11. 15:36 Hajdu Zoltán

Megcsináltuk - együtt

2010. december 9-én a budapesti Hotel Ében szállóban hatvannál is több ember vett részt az első nyílt karrierépítési rendezvényünkünk.

Az eredetileg 5 órásra tervezett előadás végül több, mint 6 órán át tartott, köszönhetően a motivált, aktív résztvevőknek - akik így többé váltak, mint egyszerű, passzív nézők - és vendégelőadóinknak, Geszti Péternek, Mérő Lászlónak, Pécsi Ferencnek és Vágó Beátának, akik nem sajnálták szűkre szabott az idejüket és készséggel válaszoltak vendégeink minden kérdésére.

Nagy öröm számomra, hogy nekem is sikerült olyan módon dinamizálnom a  résztvevőket, hogy folymatosan kérdésekkel bombáztak, ami igazán hatékonnyá tette és konkrét álláskeresési kérdések megoldásaira fókuszálta az eseményt.

A tapasztalatok és azóta is érkező pozitív visszajelzések alapján a rendezvényt csapatunk sikeresnek érzi és úgy döntöttünk, hogy jövőre folytatjuk a most megkezdett utat!

Szeretnénk, ha a következő alkalommal még többet tudnánk adni vendégeinknek, így most még tudatosabb építkezésbe kezdünk: mostani résztvevőinket arra kérjük, hogy töltsék ki kérdőívünket, mondják el véleményüket! A következő tréninghez pedig egy felmérést indítunk, hogy megtudjuk, hogy mit szeretnétek Ti kapni, mire, milyen tanácsra vagy segítségre van szükségetek! Látogass el a lapunkra, írj velünk és jelentkezz akár már most újabb képzésünkre!

Még egyszer köszönjük mindenkinek - a résztvevőknek, az előadóknak és partnereinkek - aki méltónak talált minket arra, hogy értékes idejüket és energiájukat ránk fordítsák!

Szólj hozzá!

Címkék: karrier tréning karrierépítés aktualitások personal branding csakhaladoknak csak haladóknak personal brand karrierépítő


A bejegyzés trackback címe:

https://csakhaladoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr792509060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása