Csak haladóknak!

Állásban haladni: hogyan legyünk haladó álláskeresők, hogyan építsünk fel egy sikeres personal brand-et? Tanácsok, aktualitások csak haladóknak!

2010.03.10. 09:29 Hajdu Zoltán

Rossz hatás: csalók a munkaerő-toborzásban

A HR Portalon megjelent cikk szerint az országban több helyszínen is folyattak csalók munkaerő-toborzást, hamis munkalehetőségek ígéretével csaltak ki pénzt az érdeklődőkből. Egy pécsi hotelben tartott előadása közben vitték el a rendőrök azt a férfit, aki ilyen módon munkaerőt toborzott spanyolországi állásokra - írja keddi számában az Új Dunántúli Napló.

A csalók hamis külföldi munkalehetőségeket kínáltak, amelyért a jelentkezőktől személyenként harmincezer forintos regisztrációs díjat kértek. Miután az érdeklődők fizettek, a toborzókat már nem lehetett elérni, a munkalehetőség is ugrott, a károsultak futhattak a pénzük után.

A teljes cikket elolvashatod a HR Portalon.

 

Szólj hozzá!

Címkék: álláskeresés jelentkezés toborzás csalók külföldi munka csakhaladoknak munkaerő toborzás regisztrációs díj


A bejegyzés trackback címe:

https://csakhaladoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr461827827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása