Csak haladóknak!

Állásban haladni: hogyan legyünk haladó álláskeresők, hogyan építsünk fel egy sikeres personal brand-et? Tanácsok, aktualitások csak haladóknak!

2010.11.24. 08:55 Hajdu Zoltán

Végre ott dolgozom, ahol akarok!

Egyszerű módszerek amelyekkel elnyerheted a Neked való munkát.

Kinek szól a "Csak haladóknak!" Karrierépítési Tréning?

  1. aktuális munkahelyükön hatékonyabban és elégedettebben dolgozni vágyóknak,
  2. éppen váltást fontolgató kiégett menedzsereknek,
  3. leépítések áldozatainak,
  4. fiatal diplomásoknak,
  5. állásinterjún megalázottaknak stb.


Fejvadászként elmondhatom, hogy semmihez nem értő álláskeresővel még nem találkoztam - csak képességeit nem ismerővel vagy a tudását rosszul pozícionálóval.

A 2010. december 9-i tréning során együtt, csoportos munkával jöhet rá mindenki arra, hogy milyen utat követve fogja rövid időn belül megtalálni, hogy ő miben a legjobb és hogy melyik az a cég, aki a pályázó útját, karrierjét építeni tudja.

Igen, jól látod: a mi szemléletünk szerint a jelölt, a munkát vállaló motivált munkatárs a legfontosabb. Ezt a meggyőződésünket fejvadászként a munkalehetőséget adó megbízóinkkal is ismertetjük. Van aki elsőre meglepődik, de aztán továbbgondolva egyetért velünk.

Egyetértettek azzal, hogy a Te letisztított (!) értékeid, képességeid, szakértelmed, motivációd, az amit eddig teremtettél magadból, a legfontosabb terméked.

Akkor mégis miért is olyan nehéz a megfelelő munkát megtalálni? A válság miatt?! Nem a válság a döntő, hanem a reakcióid a válságra. Mi fejvadászként a válságban is folyamatosan kerestünk motivált, tehetséges és magas fizetésekkel jutalmazott munkavállalókat.

A tréningen segítünk rájönni arra, hogy megérezd, hogy milyen tudásod hiányzik most ahhoz, hogy a megfelelő munkát elnyerd.

A rendezvényen megmutatjuk, hogy milyen tudásod van amit most azonnal tudsz használni a saját karriered építéséhez. A Karrierépítési Tréningünkön elkezdheti minden résztvevő a legfontosabb kérdése feltevését ("Az a kérdés, hogy mi is a kérdés?").

Persze a velünk elkezdett tanulási folyamat során a válasz is meg fog Benned születni.

Regisztrálj most!

Szólj hozzá!

Címkék: brand karrier állás álláskeresés humánerőforrás álláskeresők tréning munkanélküli karrierépítés hajtóerő aktualitások hatásfok állásban brand you énmárka karrierépítő


A bejegyzés trackback címe:

https://csakhaladoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr152420450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása