Csak haladóknak!

Állásban haladni: hogyan legyünk haladó álláskeresők, hogyan építsünk fel egy sikeres personal brand-et? Tanácsok, aktualitások csak haladóknak!

2010.02.17. 15:03 smartstaff

A munka világa örökre megváltozott

Miért olyan fontos téma napjainkban a personal branding? Tömören azért, mert a világ körülöttünk, és benne a munka világa örökre megváltozott a válságnak köszönhetően. Nos, sokáig gondokodtunk rajta, érdemes-e videókkal is fárasztanunk a kedves olvasóközönséget. :)  Az eredményt itt láthatják.

Úgy döntöttünk, akit érdekel a téma, azt érdekelni fogja William Arruda, az USA egyik legfelkapottabb personal brand trénerének mondanivalója is. Vigyázat, angol nyelvű, de ettől még Magyarországra is igaz tényeket tudatosít bennünk. Jó videózást kívánunk!

 

Why Personal Branding? from William Arruda on Vimeo.

Szólj hozzá!

Címkék: munka állás álláskeresés álláskeresők aktív personal branding haladni csakhaladoknak csak haladóknak personal brand haladók állásban haladók állásban


A bejegyzés trackback címe:

https://csakhaladoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr351766355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása