Csak haladóknak!

Állásban haladni: hogyan legyünk haladó álláskeresők, hogyan építsünk fel egy sikeres personal brand-et? Tanácsok, aktualitások csak haladóknak!

2010.02.12. 16:52 smartstaff

Indulunk, néhány szóban rólunk

Nehéz időszakot élünk. Válság van. Jöhetne a folyatásban a megszokott sablonszöveg: de mi segítünk túlélni, megváltoztatjuk az életét. Ehelyett azt mondjuk: nem mi változtatjuk meg, hanem Ön! A Csak Haladóknak egy kezdeményezés, bejegyzéseinkkel az önállóságra és önismeretre szeretnénk tanítani. Ráébreszteni Önt, hogy a siker kulcsa nálunk van, és rajtunk múlik, hogyan reagálunk a változásokra.

A blogunk nevét úgy választottuk meg, hogy tükrözze elképzelésünket, mely szerint az álláskeresők piacának még mindig szüksége van tanácsokra és segítségre. Csak Haladóknak. Azoknak a haladóknak, akik úgy szeretnének állást találni, hogy aktívan tesznek is érte. Azoknak a haladóknak, akik rájöttek, az önismeret és personal branding nem csak divatos szavak, hanem fontos dolgok. Mi úgy gondoljuk, hogy azok jutnak sikerrel előre és találnak állást, akik haladók. Állásban haladók.

Fejvadászattal és munkaerő-kiválasztással foglalkozunk, és testközelből találkoztunk sok álláskeresővel, olyanokkal, akik nem értették mit jelent haladónak lenni. Akik nem voltak tisztában saját értékeikkel és képességeikkel, olyanokkal, akik nem tudták mit szeretnének elérni. Láttuk, milyen a rossz önéletrajz, hogyan nem szabad viselkedni és mit nem szabad mondani. Láttuk, hogy szükség van segítségre, és rá kell ébresztenünk őket, hogy a sikerhez ők is kellenek. Ezért indítjuk ezt a blogot, ahol szeretnénk sok tanáccsal és legalább annyi aktualitással segíteni őket, hogy megtanulják, hogyan kell Haladónak lenni.

1 komment

Címkék: hírek siker álláskeresés fejvadászat csakhaladoknak csak haladóknak personal brand haladók állásban haladók


A bejegyzés trackback címe:

https://csakhaladoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr751752583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamma-mia 2010.02.15. 11:39:37

Bár számos ilyen kezdeményezéssel találkoztam már, azért a bizalmat megszavazom Nektek. Kíváncsian várom a postokat.
süti beállítások módosítása