Csak haladóknak!

Állásban haladni: hogyan legyünk haladó álláskeresők, hogyan építsünk fel egy sikeres personal brand-et? Tanácsok, aktualitások csak haladóknak!

2010.03.22. 16:25 smartstaff

Én, mint márka - HVG szeminárium

A saját márkastratégia megalkotása során érdemes tanulni a nagyoktól, akár úgy is, hogy a marketing könyvek vállalati márkaépítési elveit követed.

Hogyha elfogadod, hogy a nagyvállalati márkák sikere mindig tudatos tervezés (letisztult kommunikáció, egyértelmű és a termék előnyeivel összhangban álló image eszközök) következménye, akkor a saját márka tervezésében is használhatjuk ezeket. De az Énmárka könyv elolvasása mellett a tapasztalt és sikeres tanácsadók szavait is megéri meghallgatni. Erre most módunk nyílik a HVG Énmárka szeminárumán, ahol a personal branding egyik úttörője, John Purkiss személyesen fog adni tanácsokat.

Az előadó sokéves tanácsadói tapasztalata alapján komplett eszköztárat kínál az énmárka felépítésére.
A szemináriumon izgalmas feladatokkal  és esettanulmányokkal fűszerezve kínál válaszokat az alábbi kérdésekre:

  1. Hogyan ismerhetjük meg erősségeinket és hozhatjuk ki magunkból a legtöbbet?
  2. Miért fontos eladhatóvá tenni egyéniségünket?
  3. Milyen módon segítheti életünket és karrierünket a jól felépített énmárka?
  4. Miként hozhatunk létre saját márkánk, azaz saját személyiségünk segítségével kiterjedt és használható kapcsolati hálót?

Mi ott leszünk és majd elmondjuk milyen volt!
Ha érdekelnek a HVG szemináriumai, itt mindig naprakész lehetsz: HVG Szemináriumok


John Purkiss, az Énmárka című kötet szerzője a Cambridge-i Egyetemen tanult közgazdaságtant, MBA diplomáját pedig az INSEAD-on szerezte. Tapasztalt tanácsadó, elsősorban vezető pozíciókra keres megfelelő embereket. Személyzeti tanácsadóként - és három könyv szerzőjeként - nemzetközi szemináriumokat tart, munkáját pszichológiai, filozófiai és az önfejlesztés iránti érdeklődése inspirálja- pontosan tudja, hogy manapság mindenkinek szüksége van erős énmárkára, hogy észrevegyenek és emlékezzenek ránk - a beosztottak, az ügyfelek és a vásárlók is.

További információ: www.johnpurkiss.com

Szólj hozzá!

Címkék: personal branding csakhaladoknak személyes márka brand you john purkiss hvg szeminárium énmárka


A bejegyzés trackback címe:

https://csakhaladoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr701859908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása