Csak haladóknak!

Állásban haladni: hogyan legyünk haladó álláskeresők, hogyan építsünk fel egy sikeres personal brand-et? Tanácsok, aktualitások csak haladóknak!

2010.11.08. 17:06 Hajdu Zoltán

A munkakeresés és a munkavállalás csapdái

Az előző posztunkban bemutatott tréningen megbeszéljük a munkakeresés és munkavállalás csapdáit - itt a jól fizetett menedzserek, vezetők is megláthatják a csak anyagi sikert biztosító munkahely csapdáját.

Az 5 órás interaktív előadásunk alatt nehéz, de jutalmat ígérő kérdéseket feszegetünk mint pl.:

  1. Kit és mit szolgálsz?
  2. Milyen ügyet szolgálva kelsz fel mindennap?
  3. Miért dolgozol tovább olyan helyen, amiről már évek óta tudod, hogy nem neked való?

A kudarcfüggőség, bár furcsának hangzik, de egy gyakori emberi játszma.

Személyes képességeid, szakértelmed profi értékesítése egy döntéssel kezdődik.

A tréningen tudatosítjuk azt, hogy a közfelfogással ellentétben mindenki értékesít. Értékesít, azaz valakit a saját álláspontjáról, meggyőz.

Van aki 2-3 évente jön rá arra, hogy most éppen értékesített, akár egy-egy állásinterjú során, akár a lakása eladási nehézségei közben. Van aki havonta érzi ezt, amikor éppen főnökének ad el egy fontos ötletet, de a legtöbben ennél sokkal gyakrabban csinálják úgy, hogy nem is tudják, hogy miben vannak benne. És mégis gyakran elhangzik, hogy utálom a sales-ezést. Együtt fogunk rájönni arra mi is ennek az igazi és legtöbbször rejtett oka?

Szólj hozzá!

Címkék: álláskeresés álláskeresők tréning karrierépítés karrierépítő


A bejegyzés trackback címe:

https://csakhaladoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr242420478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása