Csak haladóknak!

Állásban haladni: hogyan legyünk haladó álláskeresők, hogyan építsünk fel egy sikeres personal brand-et? Tanácsok, aktualitások csak haladóknak!

2010.10.06. 15:31 smartstaff

Újra Állásbörze!

Holnap reggel nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt a HVG Állásbörze. Az október 7. és 8. között megrendezésre kerülő kiállítást idén másodszor rendezik meg (az első márciusban volt, mint arról korábban írtunk), helyszínéül a SYMA Rendezvényközpont C csarnokát választották.

Legutóbb 106 cég vett részt, összesen 89 standdal, idén pedig még ennél is szélesebb kínálat várja a látogatókat: 120 kiállító keresi jövendőbeli munkavállalóit.

A tavaszi rendezvényen készült felmérések alapján a munkaadók 78,38%-a 1-3 éves szakmai tapasztalatot szerzett diplomás fiatalokat, 71,62%-a pályakezdő friss diplomásokat és 60,81%-a gyakorlott, diplomás szakembereket keresett nyitott pozícióira (több választ is megjelölhető volt).

A kínált munkakörök alapján az összes munkaadó kiállító 77,97%-a kínált valamilyen gazdasági, pénzügyi szaktudást igénylő pozíciót, ezután a legkeresettebbek a műszaki, mérnöki (64,41%) és az informatikai (59,32%) végzettségű álláskeresők voltak. Idén nőtt az álláslehetőségek aránya a bölcsészettudományi és a természettudományi ágazatokban is!

Idén szinte minden szektor képviselteti magát a börzén: a bankoktól és biztosítóktól kezdve, az egészségügyi, informatikai és marketing cégeken át, a pénzügyi és vendéglátóipari vállalkozásokig mindenki ott lesz, aki számít. A kiállítók névsorát ide kattintva tudja megnézni.

Javasoljuk minden álláskeresőnek, hogy ne hagyja ki ezt a remek alkalmat - ha előrelépést szeretne, feltétlenül hanem vegyen részt az eseményen!

Bővebb információkat a rendezvény honlapján, www.hvgallasborze.hu címen olvashat.

Szólj hozzá!

Címkék: álláskeresés álláskeresők állásbörze hvg állásbörze állásbörze kiállítók


A bejegyzés trackback címe:

https://csakhaladoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr402350873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása